Spinning Århus

Fredag 31.03. 06.30

 SPINNING ÅRHUS
DGI Huset v. Bruuns Galleri
Værkmestergade 17, 8000 Århus

Fællestræning i hverdage fra Århus og Vejle foregår nu med udgangspunkt fra forskellige netværksdeltagere 
 
Fællestræningen foregår i år (Tirsdag fra Århus og onsdag fra Vejle) med start hos de forskellige Team Live Long deltagere. Ideen er at vi bedre lærer hinandens arbejdssteder at kende, eller alternativt mødes fra privat adresse i Århus, hvis det passer bedre for den enkelte vært.
 
På denne måde får vi et bedre indblik i, hvad vi hver især har travlt med og samtidig får vi muligheden for at køre nogle mere varierede ruter da vi starter fra forskellige steder i byen. 
 
Træningen vil derfor have dels en træningsansvarlig samt en vært. Træningsturen må meget gerne være værtens favorittur derfra hvor udgangspunktet er og være af max to timers varighed. 
 
Værten kan benytte muligheden for at invitere andre medarbejdere fra firmaet med på turen og de enkelte Team Live Long deltagere har som altid mulighed for at invitere et potentielt medlem eller ven med på turen. 
 
Plan for træningen:
 
16:50 : Alle mødes og gør klar til afgang. Den træningsansvarlige har på forhånd clearet ruten med værten
17:00 : Værtens 10 minutter. Værten fortæller kort om sit firma samt et aktuelt emne der kan være interessant for de øvrige medlemmer
17:10 : Kort gennemgang af ruten samt afgang. Alt efter hvor mange vi er og niveauet kører vi samlet den første halvdel hvorefter vi deler os om nødvendigt. 
19:00 - 19:20 : Ankomst fra træningsturen. Mulighed for en forfriskning fra værten i form af en sodavand eller kaffe og løs snak for de, der har tid og lyst
 
Fra hjemmesiden fremgår det specifikt hvorfra der trænes den følgende tirsdag/onsdag og hvem der er vært og træningsansvarlig.

Træning

Horsens

Træningsansvarlig:  Christa Skelde, Mickael Sand
Længde:  50 km

OPSTART 11. APRIL

Vejle

OPSTART 12. APRIL

OPSTART: 15. APRIL

Aarhus

OPSTART 12. APRIL

 SPINNING ÅRHUS
DGI Huset v. Bruuns Galleri
Værkmestergade 17, 8000 Århus

Træningsansvarlig:  
Sted:  
Længde:  

Skanderborg

Træningsansvarlig:  Claus Møller 
Sted: P-pladsen overfor banegården
Længde:  65 km

 

Top
Thrane.nu