Michael Skelde

 Jeg har været så privilegeret, at jeg det meste af mit liv har kunnet leve af min hobby : Cykling

Siden 1997 har jeg levet som professionel cykelrytter indtil 2007, hvor jeg sammen med min kone Christa overtog det, der flere gange er betegnet i pressen, som Danmarks førende talenthold i cykling.

Her har jeg haft muligheden for, at udfolde min filosofi omkring at udvikle ryttere som hele mennesker, dette har vist sig at være en succes i forhold til deres sportslige formåen. Gennem en årrække har jeg udviklet nogle af landets bedste U23 talenter.

Jeg har med rytterne udarbejdet deres livshjul – sparret omkring deres livssituationer og deres sportslige målsætninger. Udviklingen har bestået i alt fra fastholdelse af uddannelse – støtte i private problemstillinger etc. Jeg har været rytternes fortrolige – og med tavshedspligt formået at skabe et trygt tillidsforhold til dem.

Som en del af vores sponsoraktiviteter har vi etableret et stærkt cyklende Østjysk erhvervsnetværk med base i hhv. Horsens og Aarhus.

I 2009 cyklede vi første gang til Paris med vores netværkshold fra Horsens – i 2010 cyklede vi til Rotterdam med Aarhus netværket og i 2012 besluttede vi os for at fusionere de to netværk, og tog turen til Tour starten i Liege.

Navnet på netværket var de første år: Team Live Long – i dag hedder det Connecting Biz and Bike !

Ud over netværksarrangementerne, har jeg lavet en del ture for virksomheder, der gerne vil prøve kræfter med enten sydens bjerge, eller de danske landeveje. Her har de inviteret kunder – forretningsforbindelser eller lavet intern teambuilding, mens de cyklede ”netværkede” og nød et glas vin om aftenen. Fælles for alle ture er en uforglemmelig oplevelse, der ikke kan erstattes af traditionelle møder og netværksaktiviteter.

Træning

Horsens

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Erhvervsbyvej
Distance:  

TRÆNING HELE VINTEREN
Træningsansvarlig: Skiftende 
Sted: Erhvervsbyvej
Distance: 50-70 km 

Vejle

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Munkebjerg
Distance:

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Hotel Munkebjerg, 7100 Vejle
Distance:  

Aarhus

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:  
Hold1:    - Hold2:   
Sted:   
Distance:    

VINTERPAUSE

WATT Skanderborg

VINTERPAUSE

 

Top
Thrane.nu