Jan Honorè

MB Solutions har arbejdet med IT-Infrastruktur siden 1994, og siden 2002 har vi leveret hostede løsninger fra egne serverrum og eget supportcenter.

MB Solutions tilbyder fleksible løsninger tilpasset den enkelte kundes behov – fra ”rå datakraft” til den totale IT-afdeling.

MB Solutions er dansk ejet, og ejerne er aktive i den daglige ledelse. Med 30 erfarne og kompetente medarbejdere, der driver et af landets større hostingcentre, kan vi levere en IT-infrastruktur, der passer til alle mindre og mellemstore virksomheder.

MB Solutions er medlem af Brancheforeningen for IT-Hostingvirksomheder, (BFIH) og revideret i henhold til ”guldstandarden” inden for hosting, ISEA 3402, Type 2.

HOSTINGCENTER:

MB Solutions råder over to serverrum i henholdsvis Vejle og Horsens. Serverrummene er forbundet med en dedikeret 10-Gbit forbindelse, så alle data og servere altid er på to fysiske lokationer.

Installationerne bliver løbende opgraderet til den nyeste teknologi, så vi kan levere den bedst mulige performance, driftstabilitet og ikke mindst sikkerhed.

CLOUD INTEGRATOR:

Stadig flere software-leverandører leverer deres produkter som Cloud-løsninger. MB Solutions samarbejder med de fleste førende leverandører og kan skrue den rigtige løsning sammen, uanset om serverne står i virksomheden, i MB Solutions hostingcenter og/eller i ”Skyen”.

FORDELE VED HOSTING

De færreste virksomheder kan opnå en konkurrencefordel ved selv at drive en Serverinstallation. Ved at overlade dette til MB Solutions får man del i en række stordriftsfordele og adgang til en organisation, der er specialiseret i IT-drift, IT-sikkerhed og brugersupport på alle niveauer.

Det betyder alt andet lige:

·       Lavere priser

·       Bedre kvalitet og stabilitet

·       Større datasikkerhed

·       Stor skalérbarhed

·       Mindre kapitalbinding

·       Mindre afhængighed af enkeltpersoner

·       Overskud til at fokusere på anvendelsen af IT

 

HVORFOR MB Solutions?

I MB Solutions har vi en god økonomi, en fornuftig omkostningsstruktur, og frem for alt erfarne og kompetente medarbejdere, hvilket er din garanti for de rigtige priser.

Vi investerer løbende i at være på forkant med teknologien, så vi opnår produktivitetsgevinster og kan stille de bedste løsninger til rådighed for vores kunder.

Vi sætter en ære i at forstå din virksomhed, så vi kan være en aktiv spiller i jeres udvikling af IT-Infrastrukturen og anvendelsen af IT.

Vi sigter på partnerskaber med fokus på langsigtet samarbejde.

Vi har størrelsen, hvor vi har de nødvendige kompetencer og den rigtige leveringssikkerhed, men vi er ikke for store til at lave individuelle løsninger.

 

Træning

Horsens

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Erhvervsbyvej
Distance:  

TRÆNING HELE VINTEREN
Træningsansvarlig: Skiftende 
Sted: Erhvervsbyvej
Distance: 50-70 km 

Vejle

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Munkebjerg
Distance:

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Hotel Munkebjerg, 7100 Vejle
Distance:  

Aarhus

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:  
Hold1:    - Hold2:   
Sted:   
Distance:    

VINTERPAUSE

WATT Skanderborg

VINTERPAUSE

 

Top
Thrane.nu