Henrik Henriksen

Interstil er en førende aktør på den internationale møbelscene og designer, produktudvikler og producerer møbler, interiør og hele kollektioner til toneangivende møbelkæder på markeder over det meste af verden – fra Europa til Asien, Australien, Afrika, USA og Sydamerika.

Hos Interstil er vi passionerede for møbler, design og interiør.  Vi har dybe rødder i de velkendte danske traditioner for at udvikle godt design og producere møbler med en høj grad af finish og i en god håndværksmæssig udførelse. 

Design og produktudvikling sker i tæt samarbejde med et team af kendte og erfarne designere, danske og udenlandske, med en stærk fornemmelse for internationale trends. De fortolkes i et nordisk formsprog i kommercielle produkter, som appellerer til den globale forbruger.

Design, produktudvikling, salg og markedsføring foregår i Norden, mens produktionen foregår på egne produktionssteder i Kina og andre asiatiske lande.

Som international aktør i en global verden påtager vi os vores ansvar, og alle vores medarbejdere er bevidste om vores sociale ansvarlighed.

For at være tæt på produktionsstederne i Kina og andre asiatiske lande er vores produktionsstyring, kvalitetskontrol, logistik og indkøb placeret på kontorer i Kina. Gennem besøg og løbende kontrol sikrer vi, at produktionen sker under forhold, som tager hensyn til både medarbejdere, sociale og miljømæssige forhold – herunder EU’s REACH regulativ og BSCI’s Code of Conduct.

Træning

Horsens

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Erhvervsbyvej
Distance:  

TRÆNING HELE VINTEREN
Træningsansvarlig: Skiftende 
Sted: Erhvervsbyvej
Distance: 50-70 km 

Vejle

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Munkebjerg
Distance:

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Hotel Munkebjerg, 7100 Vejle
Distance:  

Aarhus

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:  
Hold1:    - Hold2:   
Sted:   
Distance:    

VINTERPAUSE

WATT Skanderborg

VINTERPAUSE

 

Top
Thrane.nu