Flemming Poulsen

DGI Østjylland

DGI Østjylland er en af 14 landsdelsforeninger under DGI. Vi dækker Samsø, Odder, Skanderborg, Aarhus, Favrskov, Randers, Syddjurs og Norddjurs Kommune. 197.631 idrætsudøvere er medlem af DGI Østjylland gennem 662 idræts- og skytteforeninger.

Vores mål er, at få så mange østjyder som muligt til at dyrke idræt - helst i forening. Vi tror nemlig på, at du bliver stærkere af at dyrke idræt i et fællesskab, og sammen med vores mange medlemsforeninger og frivillige gør vi en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

Vores aktiviteter spænder over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning over tennis og fitness til håndbold og petanque. Vi rummer det hele. Vores kerneaktiviteter er uddannelse af idrætsledere, trænere og instruktører, forenings-, aktivitets- og facilitetsudvikling, afholdelse af idrætsskoler og idrætslejre samt stævner, turneringer, events og meget mere - både tværgående og inden for de forskellige idrætter.

I DGI Østjylland er det bestyrelsen samt en række aktivitetsudvalg med frivillige ledere, der sammen med medarbejderne udvikler og arrangerer aktiviteter og forskellige tiltag inden for en lang række idrætsgrene, tværgående initiativer og projekter.

Vi er omtrent 30 medarbejdere i DGI Østjylland. Medarbejderne er hver især specialister inden for en eller flere idrætter, foreningsrådgivning eller projektarbejde.

Træning

Horsens

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Erhvervsbyvej
Distance:  

TRÆNING HELE VINTEREN
Træningsansvarlig: Skiftende 
Sted: Erhvervsbyvej
Distance: 50-70 km 

Vejle

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Munkebjerg
Distance:

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Hotel Munkebjerg, 7100 Vejle
Distance:  

Aarhus

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:  
Hold1:    - Hold2:   
Sted:   
Distance:    

VINTERPAUSE

WATT Skanderborg

VINTERPAUSE

 

Top
Thrane.nu