Christian M. Frederiksen

”I mit daglige virke er jeg servicechef og projektleder hos Torntoft & Mortensen A/S med ansvar for vores service- og spjældafdeling samt mindre entrepriseopgaver.

 

Torntoft & Mortensen A/S er en moderne og højt specialiseret håndværksbaseret virksomhed, der løfter byggeopgaver i fag, hoved og totalentreprise hovedsageligt i Midtjylland.

 

Vi beskæftiger over 50 faglærte byggespecialister, der består af en bred stab af erfarne ingeniører, konstruktører samt tømrere og snedkere. Alle vore ansatte brænder for byggeri og med denne faglige ekspertise, faglige stolthed og årelange erfaring løses byggeprojekter - store som små - inden for bygherres økonomiske rammer og til aftalt tid.

 

Vi bygger for professionelle bygherrer og aktører i byggebranchen og har gennem tiden leveret kvalitetsbyggeri i fag, hoved og totalentreprise til en lang række anerkendte bygherrer. Vores primære kundegruppe er almennyttige boligforeninger, offentlige institutioner, forsikringsselskaber, professionelle investorer og større entreprenørfirmaer i underentreprise.

 

Hos Torntoft & Mortensen A/S ønsker vi at være din foretrukne samarbejdspartner, hvor vi gennem involvering, ærlighed og hårdt arbejde vil levere et førsteklasses byggeri til alles tilfredshed.

 

Jeg kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på landevejene……”

 

d.

Træning

Horsens

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Erhvervsbyvej
Distance:  

TRÆNING HELE VINTEREN
Træningsansvarlig: Skiftende 
Sted: Erhvervsbyvej
Distance: 50-70 km 

Vejle

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Munkebjerg
Distance:

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:   
Sted: Hotel Munkebjerg, 7100 Vejle
Distance:  

Aarhus

VINTERPAUSE
Træningsansvarlig:  
Hold1:    - Hold2:   
Sted:   
Distance:    

VINTERPAUSE

WATT Skanderborg

VINTERPAUSE

 

Top
Thrane.nu