Topimage

Holdet 2014

Connecting Biz & Bike

Danmarks stærkeste cyklende erhvervsnetværk

 

Vores netværksbaserede motionsklub er eksklusivt for erhvervsledere. Medlemmerne mødes og cykler sammen og skaber på den måde stærke og vedvarende relationer til hinanden. På cyklen er alle mand lige, og det er nemt at falde i snak. På den måde bruges cyklen til at komme tættere på hinanden, mens det overordnede mål er at skabe grobund for udvikling af erhvervslivet i Østjylland, mens vi sammen udfordre både os selv og hinanden på såvel danske som udenlandske landeveje. 

 

Konceptet udvikles løbende med henblik på at skabe endnu flere fælles oplevelser for medlemmerne, hvor der både er fokus på cykling og netværk.

 

Fra november til marts køres ugentligt morgenspinning samt landevejstræning i weekenden. I sommerhalvåret er der to ugentlige aftentræninger på landevej samt to landevejstræninger i weekenden.

Til hver træning er der en trænings-ansvarlig, der sørger for et passende tempo, og at alle får en god tur. I weekenderne opdeles rytterne i to tempi, så der er udfordringer for alle.

Connecting Biz & Bike er kendt for cykelentusiasme, et godt kammeratskab og sammenhold i klubben. Der er plads til såvel nye motionister som til træningsnarkomaner.

 

 

Connetion Biz & Bike arrangerer hvert år spændende ture til udlandet med fokus på netværk, cykling og gode fælles oplevelser.

 

Historie

 

Connecting Biz & Bike (tidliger Team Live Long) blev etableret 1. september 2009 i forlængelse af arrangementet "Horsens-Paris 2009". 34 erhvervsledere fra Horsensegnen cyklede til Paris på "Team VestjyskBank". Ved hjemkomsten ønskede disse at fortsætte det gode sammenhold i en motionsklub - hvor der stadigvæk er plads til at cykle med andre træningspartnere i de lokale cykelklubber.

 

Træning

Horsens

Træningsansvarlig:
Hold 1: Henrik Hold 2: Skelde
Sted: Erhvervsbyvej, 8700 Horsens
Længde:   

Træningsansvarlig:  Henrik
Sted: Erhvervsbyvej
Distance: 50 km

Vejle

Træningsansvarlig:  
Hold 1: Frede - Hold 2: ?
Sted: Hotel Munkebjerg, 7100 Vejle
Distance:  

Træningsansvarlig:  Peter
Sted: Munkebjerg, 7100 Vejle
Distance:

Aarhus

Træningsansvarlig:  Claus og Michael
Sted:  Comwell Aarhus
Distance:

Træningsansvarlig:  Claus
Sted: Boyum IT
Distance: 120/30 km

WATT Skanderborg

Træningsansvarlig:  Sand - Skelde
Sted: P-pladsen overfor banegården
Længde:  

 

Top
Thrane.nu