Riis-Seier Business Club

20. marts 2017

”Det er en stor dag for såvel Riis Seier Project som for mig personligt, når vi i dag kan offentliggøre at vores nationale netværk, Riis Seier Business Club, nu også får Connecting Biz & Bike under vores vinger."

Vores “cyklende” erhvervsnetværk Connecting Biz and Bike (Tidligere Team Live Long) blev oprindeligt stiftet for at understøtte udviklingen af danske cykeltalenter på vores eget cykelhold Glud & Marstrand. Netværket har samtidigt haft til formål at skabe gode relationer mellem Østjysk erhvervsliv og professionel elitecykling. Missionen med talentudviklingen ser vi tilbage på med stor stolthed, taget i betragtning af ryttere som Magnus Cort, Christoffer Juul, Michael Valgren, Mads Würtz, Jesper Hansen og mange flere har været forbi holdet.

De tidligere holdejere på Glud & Marstrand, Michael og Christa har i dag en aktiv rolle på Team VeloCONCEPT, og vi er nået til den erkendelse, at det ikke er realistisk, at vi selv får vores eget cykelhold igen. Derfor har vi forsøgt at støtte talentudviklingen på andre måder.  

I februar blev vi kontaktet af Riis Seier Denmark, der arbejder på at bygge et landsdækkende erhvervsnetværk op omkring cykelholdet Team VeloCONCEPT med base i Vejle. Visionen for netværket er - som vores egen - at understøtte den gode relation mellem erhvervslivet og cykelsporten samt give deltagerne unikke og spændende oplevelser og samtidig støtte talentudviklingen i dansk cykelsport.

Vi er på den baggrund blevet enige med Riis Seier Denmark om et samarbejde, der indebærer følgende:

Vi mener, at vi med en aftale med Riis Seier Business Club får muligheden for at bygge et endnu stærkere og levedygtigt erhvervsnetværk op, hvor det stadig er det lokale engagement der driver netværket.

Nicolai Jørgensen, CEO for Riis Seier Denmark udtaler:

”Det er en stor dag for såvel Riis Seier Project som for mig personligt, når vi i dag kan offentliggøre at vores nationale netværk, Riis Seier Business Club, nu også får Connecting Biz & Bike under vores vinger.

Vores ambition er at skabe Danmarks mest attraktive erhvervsnetværk for forretningsfolk som elsker cykling. Vi er funderet i en tanke om at vi skal udvikle mennesker, relationer og forretninger, ved at samle erhvervsfolk omkring uforglemmelige cykel- og netværksoplevelser på de danske landeveje, i udlandet og i konferencelokalet.

Lige siden vi etablerede Riis Seier Project, har vi haft et stort ønske om at blive en del af det stærke sammenhold, som Claus Michael Møller og Skelde familien har opbygget gennem årene med fokus på store cykeloplevelser og stærke relationer mellem netværkets medlemmer.

Vi ser det nye partnerskab som en forlængelse af de mange øvrige tiltag vi har sat i søen med henblik på at skabe en spændende virksomhed funderet i vores erfaringer fra professionel cykling. Derfor kommer netværket her også til at få muligheden for at nyde godt af helt unikke events, arrangementer, rejser og produkter som vi lancerer under Riis Seier paraplyen.

Vi er særligt stolte af at kunne tilbyde alle medlemmer muligheden for at komme helt tæt på vores to professionelle cykelhold, Team VeloCONCEPT og team VeloCONCEPT Women.

Vi håber, at vi med vores arbejde med at udvikle talentmassen i dansk cykelsport og med at vinde cykelløb i ind- og udland, kan bidrage til at netværkets medlemmer føler de er helt tæt på toppen af dansk cykelsport. Vi håber også at kunne bidrage hvert enkelt medlem med viden, og inspiration fra arbejdet med cykelholdene, i forhold til personlig udvikling.

Sidst men ikke mindst glæder vi os til at komme ud i det danske forår på cyklen og øge livskvaliteten blandt alle medlemmerne. Vel mødt på landevejen!”

Riis Seier Business Club er nu Danmarks største cykelerhvervsnetværk, bestående af 300 virksomheder fordelt i København, Kolding, Vejle, Horsens og Aarhus. De næste byer, vi sigter efter, er: Odense, Aalborg, Holbæk, Esbjerg, Herning og Silkeborg.

  • < >Connecting Biz and Bike skifter navn og bliver en del af det nationale erhvervsnetværk Riis Seier Business Club pr. 1. april 2017Connecting Biz and Bike drives uændret af Cycling Horsens frem til den 31. december 2017.Der bliver ingen ændringer i programmet for 2017Claus Michael Møller og Christa Skelde er forsætter deres arbejde for Cycling Horsens med at facilitere netværket.Der kommer tilbud om deltagelse i arrangementer med Riis Seier Business ClubAlle får et ekstra sæt tøj bestående af korte bukser samt trikot i Riis Seier Business Club designPr. 1. januar 2018 overtager Riis Seier driften af erhvervsnetværket

 

Top
Thrane.nu