Ny samarbejdspartner

18. november 2016

Nyt samarbejde imellem Connecting Biz and Bike og Cycling Business Network.

Connecting Biz and Bike og Cycling Business Network har indgået et officielt samarbejde i 2017 med henblik på at styrke de respektive erhvervsnetværk i Øst & Vest samt for at give de aktive medlemmer endnu mere værdi i hverdagen.

Begge erhvervsnetværk er stærkt forankret i henholdsvis Østjylland og Københavnsområdet og med samarbejdet åbnes der op for at den enkelte deltager kan skabe yderligere erhvervsnetværk henholdsvis øst og vest for Storebælt. Medlemmerne i de to cyklende erhvervsnetværk er typisk ledere og selvstændige, hvorfor mulighederne for nye forretningsrelationer eller sparring er nærlæggende.

Deltagere i Connecting Biz and Bike og Cycling Business Network kan fremover frit deltage som gæst i de trænings- og netværksarrangementer* der afholdes i begge netværk. Mange af vores medlemmer arbejder i hele landet og hvis man tager cyklen med, når man er på forretningsrejse, findes der med dette tiltag en mulighed for at møde nogle nye spændende forretningsfolk på cyklen samt knytte nye bånd.

Vi ønsker at skabe et fundament, så deltagerne i de to netværk på tværs af landet kan hjælpe hinanden, søge inspiration eller skabe forretning. Dette har mange medlemmer efterspurgt generelt, og med dette samarbejde håber vi på, at der kommer et stærkere incitament for at lave gode forretninger mellem nuværende deltagere og på tværs af Danmark

Connecting Biz and Bike og Cycling Business Network kører med to forskellige koncepter men grundlæggende handler det om at kombinere netværk med interessen for cykling. Når det sker ude på vejene, ser vi en helt anden dialog end den man oplever i klassiske forretningsnetværk – og det er det, som gør kombinationen unik.

For mere information om det nye samarbejde, kontakt venligst Claus Michael Møller på 2082 5939 eller Thomas Hollen på 53696999

Top
Thrane.nu