Netværksarrangement ved Anders Andersen Rengøring

4. august 2015

Næsten 5.000 km blev tilbagelagt af de 80 deltagere til netværksarrangementet ved Anders Andersen rengøring fredag den 19. juni.

Dagens hovedperson, den tidligere verdensmester og nu vice adm. hos Jysk Fynske medier, Alex Petersen var selv hoppet i cykelbukserne for at netværke med de mange cykelglade forretningsforbindelser. Team Live Long var med til planlægningen af ruter og den professionelle Martin Mortensen, netop hjemvendt fra Wales med en frisk sejr var taget med på hold 1 for at udfordre dem med mest trang til at køre bakkespurter.

Deltagerne kørte mellem 50 og 70km i 3 opdelte grupper og Anders Andersen rengøring havde lavet depot ved deres kontor som vi passerede undervejs.

Turen blev efterfulgt af pastabuffet på Vejle Stadion og foredrag fra Alex Petersen, som fortalte om sin vej til sin VM titel og hvordan han har brugt de kompetencer og evner der gjorde ham til verdensmester i erhvervslivet efterfølgende.

Skal Team Live Long være med i dit næste firmaarrangement så kontakt Claus Michael Møller på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Top
Thrane.nu