Firmaevent med Terminalen

21. september 2016

Om det var udsigten til et spændende foredrag med den tidligere landsholdsspiller i håndbold eller det utroligt smukke vejr skal være usagt, men humøret var højt for de lidt over 70 deltagende cykelglade forretningsforbindelser samt deltagere i Connecting Biz and Bike.

Deltagerne var klar kl 17:00 til en frisk tur mod Djursland, og igen i år var grupperne delt op så kilometer og fart hos den enkelte stemte overens. Michael samt Erik Skelde og Claus Michael Møller holdt samling på de enkelte grupper undervejs. Så godt at alle var på Terminalen samtidigt efterfølgende. Med tid til motion og netværk var alle klar til en tur omkring grillen og ikke mindst en  spændende indsigt i Lasse Boesens karriere og nuværende virke som træner ved KIF. KIF er sponseret af Honda, og det er netop også en Honda CRV som cykelnetværket venligt har fået stillet til rådighed for sæsonen.

Netværksaftnen blev afsluttet med lodtrækning blandt deltagerne af bla. gaver fra Terminalen, flotte cykelbøger fra Turbineforlaget og lækkert cykeltøj fra ENZO som forhandles af CyclingFreak.

Mon ikke også der blev tid til en bilsnak på turen?

Top
Thrane.nu